​Kære patienter

Vi er nu klar til at hjælpe dig med dine tænder igen.

Vi kan nu tilbyde stort set alle behandlinger og efterlever de nationale infektionshygiejniske retningslinier. Dette gør at du vil møde os med engangskittel, mundbind og visir.

Eneste forbehold er at du ikke er bekendt med at være smittet med covid-19, idet vi stadig har fokus på at reducere smitterisiko.

Så velkommen tilbage på klinikken

Venlig hilsen tandlægerne

”Vi passer på hinanden ”

Narkose

Hos Tandlægerne Østergade 61 kan behandling foregå under fuld narkose. Narkose kan være relevant ved komplicerede behandlinger eller hvis patienten er meget nervøs for at få behandlet sine tænder. Narkose kan efter ønske altid aftales med tandlægen, der vil rådgive om valget og fortælle om hvordan narkosen foregår inden behandlingen starter.

Vi har et fast samarbejde med Speciallæge i anæstesiologi Ivan Bo Nielsen, der leder smerteklinikken Smertedoktor.com i Frederikshavn. Behandlinger under narkose foregår her på klinikken Østergade 61, hvor Ivan og narkosesygeplejerske Susanne Groes deltager i behandlingen.

Udover egne patienter modtager klinikken også patienter fra andre tandlæger, der henviser deres patienter til behandling i narkose.

Copyright © 2011 Tandlægerne / Graphics and pics created by MADEBYMAKERS ®

Tandlægerne / Østergade 61. 9800 Hjørring / Telefon: 98 92 08 05 el. 98 92 68 55 / E-mail: tand@oestergade61.dk